Hirdetés

Blu-ray 3D támogatást kap a PlayStation 4 is



|

A Sony konzoljának frissítése már a jövőhéten megérkezhet.

Hirdetés

A Microsoft alig néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy hamarosan érkezik az az Xbox One frissítés, amellyel a konzol Blu-ray 3D támogatást kap. A bejelentést követően a Sony sem várhatott sokáig, a PlayStation Europe ma be is jelentette, hogy természetesen a PlayStation 4 sem marad le a versenyben.

Hirdetés

Az 1.75-ös firmware frissítés híre váratlanul érkezett, de nyilvánvaló, hogy a Sony nem engedheti meg magának, hogy funkcionalitásban alulmaradjanak a Microsoft konzoljához képest. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a többi multimédiás szolgáltatás, amit a PlayStation 3 is tudott (Bluetooth remote, DLNA, MP3 lejátszás) visszatér-e, mindenesetre a rajongók még bizakodóak.

Az első bejelentést hajnali 3-kor tette közzé a PlayStation Europe, ebben azonban még csak a "hamarosan" meghatározás szerepelt, így csak remélni tudtuk, hogy mihamarabb megkapjuk a frissítést. Alig egy órával később pontosított a PlayStation, így most már biztos, hogy az 1.75-ös firmware a jövőhéten megérkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.