Hirdetés

Blu-ray író HD DVD kombo az LG-től



|

A GGW-H20L a SuperMulti jegyében írja a CD, DVD és Blu-ray, valamint olvassa a HD DVD lemezeket.

Hirdetés

 

lgggw-h20l-_.jpg

 

 

lgggw-h20lback-_.jpg

 

Az elmúlt időszak HD hírei alapján ugyan eldőlni látszik a HD DVD kontra Blu-ray csata, de ettől még ragaszkodik a mindent vagy semmit elvéhez az LG. SuperMulti Blue rendszerű, SATA csatlakozású belső írója nem csak a Blu-ray, hanem a HD DVD albumokat is olvassa, így bármelyik táborból szereznénk is meg egy nagyfelbontású filmet, le fogjuk tudni játszani, ebben a mellékelt CyberLink Hi-Def Suite programcsomagban található PowerDVD segít.

 

powerdvd_.jpg


Számos kompatibilitási logó díszeleg a belső, SATA csatlakozású meghajtó fekete előlapján, sokféle formátum írásának képességéről tanúskodva. Természetesen legfontosabb közülük az írható BD-R és újraírható BD-RE média ismerete, mindkét típusból írja a kétrétegű változatokat is. A nagy sebességű egyrétegű BD-R-t hatszorosan képes írni, ami jelentősen lecsökkenti majd az írási időt, ha a gyors média széles körben elérhető lesz. Nem mellékes, hogy a megszokott 16-szoros tempóban dolgozhatunk DVD médiára és 40-szeresen CD-re, emellett a kétrétegű és újraírható DVD változatokat is kezeli a meghajtó. Igényes ráadás a LightSrcibe címkézés képessége. A mellékelt szoftvercsomag segítségével nem csak CD/DVD/Blu-ray adatmentésre, de nagy felbontású Blu-ray vagy standard DVD albumok készítésére is lehetőségünk van.

 

 

powerproducer1_.jpg

 


Már régóta várunk elérhető árú Blu-ray íróra. Egy lépéssel mindenesetre már közelebb áll ehhez árhoz a GGW-H20L, mint az elődmodellek, no és kompatibilitásban valamint teljesítményben is nagy lépést tett előre. Egyetlen igazi hátrányaként egyelőre magas, de remélhetően lassanként mérséklődő árát említhetjük. Nem bátorítunk senkit arra, hogy mindenféle ismeretlen internet oldalakon vásároljon, de bíztató jel, hogy már van olyan magyar nyelvű internetes áruház is ahol csaknem a hivatalos ár feléért juthatunk hozzá a meghajtóhoz.

 

Névjegy

 

Termék: LG GGW-H20L

Forgalmazó: LG Magyarország

Ár: 134 900 Ft

Web: katt ide

 


Adatok

  • Serial ATA csatlakozás
  • HD DVD olvasás
  • 6× BD-R és 4× BD-R DL írás
  • 2× BD-RE és BD-RE DL újraírás
  • 16× DVD-R/+R írás
  • 4× DVD-R DL és DVD+R9 kétrétegű írás
  • 8× DVD+RW, 6× DVD-RW újraírás
  • 4 MB puffermemória, LightScribe lemezcímkézés
  • 185 milliméteres meghajtó hossz
  • CyberLink Hi-Def Suite

 

 

Értékelés


LG GGW-H20L

Előny: Mindkét HD tábor filmjeit lejátssza, Blu-ray mellett DVD-t és CD-t is ír

Hátrány: Egyelőre drága a meghajtó és a lemez is

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 3

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.