Hirdetés

Blu-ray lemezek ingyen



|

Egy felmérés szerint jóval több Blu-ray médiát adtak el, mint HD-DVD-t.

Hirdetés

Sőt, a film mellé még egy további kupont kaptak a PS3 tulajdonosok, amely további egy lemezre jogosít. Egy piacfelmérés szerint a január 7-vel záródó hétig 47,14 darab eladott HD-DVD filmre 100 eladott Blu-ray (BD) film jutott.


Nem ez az első olyan elemzés, amely szerint jóval több BD-t adnak el, mint HD-DVD-t. Az egyik kiadó szerint ugyanezen időszak alatt minden HD-DVD lemez után 3,5 BD-t adtak el. A HD-DVD szabvány éllovasai, köztük a Toshiba 175 000 eladott HD-DVD lejátszóról számolt be - a Sony ugyan nem mondta meg, ők mennyi eladott BD lejátszóval büszkélkedhet, azt tudjuk, hogy ezidáig több, mint egy millió PS3 került leszállításra.

A HD-DVD és a Blu-Ray tovább harcol a végső győzelemért - míg a Blu-ray jóval nagyobb kapacitást biztosít, addig a HD-DVD gyártása egyszerűbb és olcsóbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.