Hirdetés

Bluetooth 30 kilométerre



|

Az új Bluetooth-adapter hatótávolsága 30 kilométer.

Hirdetés

 

Az AIRcable bemutatta legújabb Bluetooth-adapterét, amely akár 30 kilométeres hatótávolságra is képes. A modulhoz alaptartozékként egy 1 kilométert lefedő külső antenna jár, azonban csatlakoztatható hozzá a 9dBi-s és a 18 dBi-s antenna is: előbbi 2 kilométeres, utóbbi 10 kilométeres hatótávra képes.

 

aircablehostxr.jpg

 

A PC-hez sztenderd USB-csatlakozóval kapcsolható adapter speciális telepítés esetén egészen elképesztő területet képes lefedni, akár 30 kilométerre is eljuthat a Bluetooth-szignál jele. Az alacsony interferencia és nagyobb érzékenység érdekében alumíniummal bevont modul a Bluetooth-képes készülékek jelét akár több száz méterrel is képes megtoldani. Ára 130 dollár (24.000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.