Hirdetés

Bluetooth-USB egér a Philips kínálatában



|

A Philips legújabb számítógépes perifériája egy többféleképpen is használható egér.

Hirdetés

Kicsit ritka, hogy ilyen újítást nem egy pici cég tegyen meg, amely be akar törni a piacra. A Philips SPM9800 egér ugyanis szokatlan módon egyrészt Bluetooth, másrészt USB kapcsolattal is képes kommunikálni a számítógéppel.

A Bluetooth jelenléte miatt nem szükséges a kábelekkel szórakoznunk hordozható készülékünk, netbookunk mellett, azonban ha lemerülne az egér akkumulátora, úgy mégis rendelkezésre áll az USB, amin keresztül tölthető a kis egér, valamint rögtön működőképes is lesz.

philipsbluetoothmouse1.jpg


Egy további érdekes funkció azonban akad még az egér tarsolyában, ez pedig nem más, mint a 360 fokos TouchControl szenzor, amely a görgőt váltotta fel, tehát a kis egér touchpadként is funkcionálhat. Érdemes belegondolni, milyen egyszerű ezzel egy Powerpoint bemutató végigasszisztálása. A Philips SPM9800 hamarosan Európában is elérhető lesz 80 dollárért, nagyjából 15 ezer forintos áron.

philipsbluetoothmouse2.jpg



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.