Hirdetés

Bő 25 éve működik az elpusztíthatatlan Commodore 64



|

Kardántengelyek egyensúlyozására használják a számítógépet.

Hirdetés

Minden idők talán legszélesebb körben ismert mikroszámítógépe a Commodore 64, hazánkban is nagy kultusza van a legendás terméknek. Az ipari vezérlőrendszerekről ismeretekkel rendelkezők valószínűleg jól tudják, hogy különböző okokból még mindig találkozni itt-ott a számítógéppel, a Commodore USA Facebook-oldalán pedig most feltűnt egy különlegesnek mondható darab.


Hirdetés


A kissé viseltesnek titulálható C64 egy lengyel autójavító műhelyben található, már bő 25 éve oszlopos tagja a gdnaski cég eszközállományának, az autók kardántengelyének egyensúlyozására használják. Már a borításának kinézetéből is nyilvánvaló, hogy a tisztogatására legfeljebb különleges alkalmakkor fordítottak figyelmet, plusz egyszer állítólag elázott a közeli ablakon becsapó esőtől, továbbá több ízben madárürüléket is látni véltek a borításán. A hírek szerint kutya baja, a floppymeghajtója is rendben működik.



(Forrás: Geek.com)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.