Hirdetés

Bonyolódik a Radeon R9 Fury X jövője



|

Az AMD válaszolt az Asetek felhívására, ami az R9 Fury X csúcskártyával kapcsolatos.

Hirdetés

Az AMD Radeon R9 Fury X videokártyája nemrég került célkeresztbe: az Asetek szabadalmi perben állt és áll a Cooler Masterrel, amelynek a hűtője épp az AMD csúcskártyáján kapott helyet, gyárilag. Az Asetek felszólította az AMD-t, hogy szüntesse be a grafikus vezérlő forgalmazását. 

Hirdetés

Az AMD a válaszában azt közölte a céggel, hogy fontos megjegyezni azt a tényt, hogy az Asetek és a Cooler Master ügyében eljáró bíró nem említette meg külön a Radeon R9 Fury X hűtési megoldását, mint szabadalomsértést. 

Az AMD az állásfoglalásában elismerte a peres ügyeket, ugyanakkor ragaszkodik hozzá, hogy a kártya hűtését külön nem találták szabadalomsértőnek. 

A helyzetet egyik oldalról bonyolítja, hogy a bíró valóban nem nevezte meg külön a Radeon R9 Fury X-et vagy a hűtőjét. A másik oldalról további bonyodalom, hogy az AMD várhatóan nem szándékozik leállítani az értékesítést, amihez az Asetek ragaszkodik. 

Ha az Asetek véleménye nem változik, akkor minden bizonnyal a Radeon R9 Fury X kártyával is foglalkozhat a bíróság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.