Hirdetés

Bővíthető minigép lett az MSI Cubi 2 Plus



|

Az MSI apró PC-je mini-STX-es alaplapot kínál, cserélhető processzorral.

Hirdetés

Az MSI bővítette a mini asztali gépeket felvonultató Cubi sorozatát egy új modellel, ami tartogat egy nagy érdekességet. 

Hirdetés

A Cubi 2 Plus meglehetősen apró, ami nem meglepő azok után, hogy egy 12,7 x 12,7 centiméteres mini-STX-es alaplap van benne. 

A különlegessége az, hogy az alaplap miatt a PC fejleszthető, tehát egy Intel Core i3-as processzor például Core i5-re vagy Core i7-re frissíthető a későbbiekben. 

A március elejétől elérhető Cubi 2 Plus egy picit nagyobb egy Intel NUC-nél, de azért még így is könnyen elfér egy monitor mögé rögzítve. 

Az apróság akár 32 GB DDR4-es memóriát is tud kezelni (2133 MHz-es órajellel), illetve belefér egy M.2-es SATA SSD és egy további 2,5 hüvelykes meghajtó. 

Van benne továbbá 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.0, HDMI, DisplayPort, USB 3.1, Ethernet, USB 2.0, kártyaolvasó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.