Hirdetés

Bravia E4000 - akár egy festmény



|

Az új Full HD-s Sony LCD-k a falon is remekül mutatnak.

Hirdetés

 

sonye4000pictureframe_1.jpg
 

 

A Sony az LCD HDTV-k piacán a Bravia sorozat olyan új tagjaival szeretne valami újat kínálni, amelyek elsősorban a falon mutatnak remekül.

 

Az E4000-es széria a Picture Frame Mode-ra alapoz. A Full HD-s LCD-k 32 és 40 inches méretben érhetőek el, de létezik egy kisebb, 26 inches változat is (ez 1080p alatti felbontással működik).

 

A TV-kre hat darab előretelepített festményt tesz a gyártó (ilyen például Vincent Van Gogh-tól a Búzamező Ciprusokkal), de természetesen később más kép is rámásolható a TV-re az USB-porton keresztül.

 

A 40 inches modell egyébiránt 10-bites panellel és Bravia Engine 2-vel rendelkezik. A 3 HDMI-bemenet mellé SCART-csatlakozót is építettek a TV-kbe, ha esetleg a felhasználónak erre lenne szüksége. Az új LCD HDTV-k megjelenéséről és áráról a Sony Europe nem közölt információkat.

 

sonye4000pictureframe2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.