Hirdetés

Brother: Mobil alkalmazás és lemeznyomtatás



|

CD, DVD és Blu-ray címkenyomtatással érkezik az új Brother DCP-J925DW.

Hirdetés

Az új Brother nyomtatósorozat első tagja a DCP-J925DW, mely vezetékes és vezeték nélküli hálózatba egyaránt ilelszthető. Az előző modellek képességeit sok tekintetben továbbviszi, a gyártó palettáján elsőként bevezetve a lemeznyomtatás funkciót.

 

A lakkfekete multifunkcióst széles, 8,3 cm-es érintőképernyős LCD kijelzővel és vezérlőpanellel látták el. 100 lapos papírtálcával, 20 lapos automatikus dokumentum adagolóval, 20 lapos fotópapírtálcával, és a lemezek nyomtatására kialakított CD-tálcával rendelkezik, amely a szkennerfedélbe csúsztatható. A nyomtatható (inkjet printable) felületű CD-R/RW, DVD-R/RW, Blu-ray médiákat ebbe a tálcába helyezve, egyenes nyomtatásúttal fűzi be a rendszer. A NewSoft CD Labeler szoftverrel a személyre szabott borítók tervezhetők, használhatók a beépített sablonok is. A lemezcímke akár egy másik lemez borítójának másolásával vagy az USB-n és médiakártyán tárolt képekből is elkészíthető.


A DCP-J925DW automatikus kétoldalas nyomtatást tesz lehetővé. Egyoldalas módban lézernyomtató minőség mellett sebessége 12 monokróm oldal/perc illetve 10 színes oldal/perc. A készülék maximális felbontása 6000×1200 dpi. A videonyomtatás lehetőséggel AVI és MOV fájlokból lehetséges. A hálózatba kötött készülékkel a szkennelés képbe, fájlba, OCR-be és e-mail-be is történhet. A könyvmásolás funkcióval a szkennerüvegről történő másoláskor a ferde vagy sötét szélek automatikusan javításra kerülnek.


A négy különálló, opcionális nagytöltetű, 600 oldalas patronnal csökkenthető a tintaköltség. A duplex mellett igazolvány (ID card) és N-Up nyomtatással valamint a festékmennyiség lapvastagsághoz hangolásával (nyomtatás vékony papírra) takarékoskodhatunk, továbbá a festéktakarékos másolás beállításával a színek világosabbak és a kontúrok kerülnek hangsúlyozásra. Csupán a lézernyomtatók teljesítményfelvételének töredéke, 24 Watt a készülék maximális fogyasztása, alvó üzemmódban pedig 2,5 Wattot fogyaszt. Alacsony zajszintjének és energiatakarékos funkcióinak köszönhetően a DCP-J925DW Energy Star tanúsítványt és Blue Angel minősítést is kapott.


Fényképnyomtatáskor hasznát vehetjük a bőrtónus javításnak, a színkiemelésnek. PictBridge kompatibilis fényképezőgépről, USB-ről vagy memóriakártyáról lehet nyomtatni. A DPOF is támogatott. Sokkal lényegesebb azonban napjainkban a mobilitás, a nyomtatás és szkennelés Apple iOS, Android vagy Windows Phone 7 készülékekkel a Brother iPrint&Scan alkalmazással közvetlenül lehetséges. A készülék támogatja a Google Cloud Print és Apple AirPrint alkalmazásokat, így illesztőprogram telepítése nélkül is nyomtathatunk a weben keresztül. A Web Connect funkcióval a közösségi fájlmegosztó oldalakon saját fiókunk használatával tölthetünk fel képeket, amelyek szerkeszthetők, majd közvetlenül a web-ről nyomtathatók. A Homepage print 2 a weboldalak takarékos nyomtatásában segít.

 

Akár a régi modelleknél, itt is része a csomagnak a Scansoft Paperport dokumentumkezelő, és a BRAdmin Light nyomtató szerver-menedzsment rendszer (Windows és Mac alá). A Brother weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszhető ki.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.