Hirdetés

Brother mono lézerprinterek a zugnyomtatás ellen



|

Minimum a 38 lap/perc és a duplex, de spórolni jó driverrel és felügyelettel is lehet.

Hirdetés

Októbertől elérhető a Brother legújabb, 5400-as mono lézernyomtató családja Magyarországon is. A háromféle kiszerelésben elérhető konstrukció irodai feladatokra hivatott, annyi biztos, hogy 38 lap/perces teljesítményével nem kell majd sokat várni a nagyobb nyomtatási munkákra sem és valamennyi készülékben ott a papírtakarékos duplex funkció. Ez a minimum, de az erős vas még nem minden.

 

Az új gépek driver funkciói között elérhető a poszter - és vízjelnyomtatás, halk üzemmódú nyomtatás és az N-up nyomtatás, (több kicsinyített oldal elhelyezése egyetlen oldalon). Az üres oldalak átugrását is kérhetjük. Kiemelt driver tulajdonság a HL-5450DN modellnél és a felszereletségben fölötte lévő típusoknál a megjelenő Secure function lock 2.0, amellyel a rendszergazda beállíthatja a jogosult felhasználókat, szűrést végezhet a dolgozók között, hogy ki nyomtathat a készülékre és ki nem jogosult rá.

 

 

A vezetékes és vezeték nélküli hálózatos modellek (5400DN és 5400DW) rendelkeznek a BRAdmin Professional 3 hálózati távmenedzsment segédprogrammal, amivel az IT-s munkatársak figyelemmel kísérhetik a készülékek költségeit és a kellékanyagok fogyását. Van naplózási lehetőség is, visszakereshető minden egyes feladat, így tetten érhetők a zugnyomtatások.

 

A hálózatos eszközök egyben androidos mobilról is elérhetők az ingyenes iPrint&Scan nevű Brother alkalmazással. Távolról is nyomtathatunk a Google Cloud Print és Apple AirPrint támogatás révén.

 

Mindegyik készülék rendelkezik Hi-Speed USB 2.0 interfésszel (a HL-5440D IEEE 1284 párhuzamos kapuval is), valamint 250 lapos papíradagolóval, amely további 500 lapos opcionális papírtálcával bővíthető. Az új széria gazdaságosabb kellékanyagokat ígér, 30.000 oldalra nőtt a dobegység kapacitása és mindegyik modell használható a takarékosabb, 8.000 oldalra elegendő tonerrel. A Brother weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre kiterjeszthető.

 

A HL-5440D, DN és DW modellek ajánlott bruttó végfelhasználói ára rendre 69 900, 89 900 és 101 900 Ft a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre kiterjeszthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.