Hirdetés

Brutális gép játékokhoz



|

A Skulltrail platform a legerősebb asztali játékgép lehet a piacon.

Hirdetés

A Skulltrail az egyik első asztali platform, amely két négymagos Intel-processzort is támogat, így megvalósul a nyolc mag, ráadásul ATI vagy NVIDIA grafikai kártyák közül választhat a felhasználó."

 

Ha a leglelkesebb felhasználóinknak szánt innovációról beszélünk, az új nyolcmagos asztali platformunk a győztes” – mondta Jeff McCrea, az Intel szenior alelnöke és az Intel Digital Home csoportjának ügyvezetője. "Az áttörést jelentő Intel Desktop Board D5400XS lehetővé teszi, hogy különböző grafikai megoldásokat kombináljuk a két leggyorsabb asztali processzorunkkal. Ennek eredménye a kiváló PC-teljesítmény."

 

intel_core2extreme1.png

Az Intel Desktop Board D5400XS, két darab Intel Core 2 Extreme QX9775 processzorral közösen adja az Intel Dual Socket Extreme asztali platform alapját. Az extrém játékosok bizonyára örömmel fogadják majd a többszörös, párhuzamos grafikai kártyás megoldásokat, melyekhez mind NVIDIA SLI, mind ATI Crossfire típusokat fel lehet használni. A nyolc mag teljesítmény ezen kívül kiváló a 3 dimenziós animációkhoz, a digitális audio-programokhoz és a HD videó-szerkesztőkhöz, melyek mind a legjobb játékokat támogatják – a Game Developers konferencián.

 

"A világszínvonalú játékok alkotói számára az idő a legfontosabb kincs" – mondta Robert A. Duffy, az id Software programozási igazgatója. "„A nyolc erőteljes Intel-mag egy gépben lehetővé teszi a csapatunknak, hogy rekordidő alatt alkossuk és teszteljük a legújabb játékokat. A nyolc mag kihasználásával és a generáló kód többszálú újraírásával láthattuk, amint az egyik legidőigényesebb folyamatunk, az általános 4 óra helyett 20 perc alatt véget ér. Ez hosszú távon azt jelenti, hogy gyorsabban tudunk jobb játékokat a piacra dobni."

 

Ahogy a HD video egyre inkább terjed, a kódolás és a szerkesztés olyan feladattá válik, amelyről manapság a legtöbb felhasználó elvárja, hogy helyettük a PC végezze. Az új platformmal ez egyszerűen megoldható, ráadásul az olyan videó-fejlesztők, mint a DivX* is egyre inkább érdeklődnek az új lehetőségek iránt.


"A codec optimalizálásával kihasználhatjuk a nyolc magot, és így lenyűgöző teljesítményt tudtunk elérni" – mondta Jerome Vashisht-Rota, a DivX Inc. társ-alapítója. "A nyolcmagos technológia támogatása által jelentősen tudjuk javítani a codec teljesítményét az olyan processzor-intenzív alkalmazásokban, mint a HD videók kódolása PC-n. Így továbbra is azt a magas színvonalú digitális videó-élményt tudjuk nyújtani a felhasználóknak, mint amit elvárnak."

 

Mindegyik Intel Core 2 Extreme QX9775 processzor 12 megabájtos másodszintű gyorsítótárral, gyors, 1600 MHz-es rendszerbusszal és 3.2 GHz-es négy maggal érkezik. A két-foglalatos Intel Desktop Board D5400XS-sel kombinálva a platform kiemelkedik a benchmarkok közül. Azoknak a gyakorlott felhasználóknak, akik több képességet szeretnének kihasználni, az Intel Core 2 Extreme processzor buszsebességének fix szorzói kiiktatásra kerültek. Ezáltal lehetőség nyílik a rendszer testreszabására, így az OEM-ek még jobb teljesítményt biztosíthatnak akár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.