Hirdetés

Brutális tápegység az In Win kínálatában



|

Az 1500 wattos In Win Commander tápegység minden teljesítményigényt kielégít.

Hirdetés

Az idehaza még ismeretlen gyártó termékei nem kispályásak, ami nem csak arra értendő, hogy a Commander tápcsalád teljesítményskálája 650-1500W-ig terjed, hanem már a terepszínűre fényezett burkolat, valamint a termékspecifikációk is a profizmust sugallják.

 

commander_1200_k.jpg
 

 


A tápegységek közös jellemzője, hogy mindegyik moduláris rendszerű (azaz a periféria tápkábelek nem fixen vannak rögzítve, hanem lecsatlakoztathatók), továbbá rendelkeznek 80Plus minősítéssel, tehát a tápegységek hatásfoka terheléstől függően legalább 80 százalék. Ezen felül a tápok mindegyike megkapta az NVIDIA SLI minősítést, azaz több grafikus kártyával szerelt számítógépeknek is elegendő teljesítményt nyújtanak.

 

inwinbox_k.jpg
 

 


A hűtésről egy darab 14 centiméter átmérőjű ventilátor gondoskodik, ami elegendő légáramlatot biztosít a japán alkatrészek hűtésének, még nagy terhelés esetén is. Az áramhálózatban felmerülő problémák ellen túlfeszültség, túláram és alacsony feszültség védelem került beépítésre, továbbá a rövidzár elleni védelem is helyet kapott mindegyik Commander tápban.


Idehaza a legkisebb teljesítményű In Win Commander táp 750 Watt teljesítményű (ára bruttó 34000 Forint), a legnagyobb pedig a csúcskategóriás 1500wattos (ára bruttó 78000 Forint). Ezen kívül természetesen kapható még a 850- és 1200 Wattos típus is, 40-, illetve 69 ezer forintos bruttó végfelhasználói áron.


Az In Win Commander tápok hazai forgalmazója a Mercury Impex Kft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.