Hirdetés

Búcsú a Radeonoktól?



|

Nincs kizárva, hogy a "biznisz" lezárulta után a közeljövőben az AMD nem kíván több forrást biztosítani a nem integrált grafikus lapkák fejlesztéséhez.

Hirdetés

Néhány elemző, aki annak idején, néhány hónappal azt jósolta, hogy az AMD felvásárolja az ATI-t, most a fentebbi kijelentést vizsgálja erősen, és valószínűnek is tartják. Abból indulnak ki, hogy a jövőben piacra kerülő GPU-k elsősorban AMD platformokat fognak támogatni.

Az Intel az elmúlt években egyértelműen vezető pozícióba került az integrált grafikus piacon, és az AMD ezt látva, lehet, hogy a grafikus üzletág minden energiáját erre a piacra korlátozza majd. Persze mindez csak találgatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.