Hirdetés

Bulldozer-támogatás az ASRock alaplapokhoz



|

19 alaplap kap támogatást az FX processzorokhoz, BIOS-frissítés keretében.

Hirdetés

Az ASRock új BIOS-frissítéseket adott ki az AM3 és AM3+ foglalattal rendelkező alaplapjaihoz, amelyek emiatt már az AMD FX szériás processzorait is támogatják. A frissítések miatt összesen 19 alaplap használható Bulldozer-alapú CPU-val.

 

Az ASRock azt nem részletezte, hogy mindegyik alaplap támogatja-e a nyolcmagos AMD processzorokat, mint az FX-8150 vagy az FX-8120, de várhatóan a belépőkategóriás modellek csak a 95 wattos lapkákkal kompatibilisek.

 

Az ASRock csúcsmodellje, amit a Bulldozerhez adott ki, a Fatal1ty 990FX Professional, amely támogatja a kétutas CrossFireX-et és SLI-t is, illetve számos OC-megoldást garantál. Az ASRock BIOS-frissítései az alábbi linken keresztül érhetőek el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.