Hirdetés

C232-es lapkakészletre építenek az ASRock új alaplapjai



|

Az Intel Xeon E3-1200-as processzorait szolgálják ki az új alaplapok.

Hirdetés

Az Intel Xeon E3-1200-as processzorai azért lettek népszerűek, mert teljesítményben nagyon közel vannak a Core i7-es modellekhez, ellenben sokkal kevesebbe kerülnek. Sajnos azonban a Xeon E3-1200 v5-ös modellekhez csak az Intel C232-es lapkakészlete megfelelő, ami azt jelenti, hogy egy átlagos Z170-es, H170-es, B150-es vagy H110-es alaplappal nem működnek. 

Hirdetés

Az ASRock éppen ezért igyekszik kiszolgálni az érintett felhasználókat, és kiad két Intel C232-es lapkakészletre építő alaplapot is. Ezek a remek ár-érték aránnyal rendelkező E3-1230 v5-öt szolgálják ki. 

Az ASRock Fatal1ty E3V5 Performance Gaming/OC kifejezetten gamereknek készült, míg az ASRock E3V5 WS munkaállomásokba. 

Ugyan a gamereknek szóló alaplapról hiányzik az integrált grafikus vezérlés, ez egy külön videokártya mellett nem számít. A Gaming Armor, a Super Alloy, az ASRock Hyper BCLK Engine, a Key Master és az F-Stream technológiák mind a játékosoknak kedveznek. A DDR4-es RAM-ok mellett az ECC DIMM-ek is támogatottak.

 

Az ASRock E3V5 WS eközben tartalomgyártáshoz készült, és már az AMD FirePro, valamint az NVIDIA Quadro videokártyákat is támogatja. Az Intel I219LM LAN chip szerverszintű internetkapcsolatot garantál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.