Hirdetés

C5 orvosi Tablet PC



|

A C5 a világ legelső mobil MCA-ja (mobil klinikai asszisztens) lehet.

Hirdetés

 

A Motion Computing orvosi célú felhasználásra tervezett C5-ös Tablet PC-je lehet a világ első MCA-ja, azaz mobil klinikai asszisztense. A vízszintes irányban kialakított gép felül vastag hordfüllel rendelkezik, valamivel ez alatt pedig egy beépített digitális kamera található sebek, sérülések képi rögzítésére.

 

A C5 felismeri a kézírást, képes hangot rögzíteni és egy opcionális RFID-olvasóval (rádiófrekvenciás azonosítás) is rendelkezik. Utóbbi könnyedén képes beazonosítani a betegeket a csuklójukon hordott szalag segítségével.

 

moiton_c5.jpg
 

 

Az 1,2 gigahertzes Intel Core Solo U1400 processzorral szerelt készülék Windows Vista Business és Windows XP Tablet PC Edition operációs rendszerekkel érhető el. 10,4 inches érintőképernyővel rendelkezik, maximum 1,5 GB DDR2-es RAM-mal bővíthető, és 60 gigabájtos merevlemeze van.

 

A Li-Ion akkmulátorral ellátott Tablet PC 802.11a/b/g frekvenciákon működő Wi-Fi-egységgel és Bluetooth-modemmel is rendelkezik. A körülbelül 1,5 kilogramm súlyú C5 ára 2199 dollár (423.000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.