Hirdetés

Canon – nem csak álruhában



|

Az eddig lézer téren főleg háttérben működő Canon erősít a piacon.

Hirdetés

Az i-SENSYS termékeket főleg az otthoni, kis méretű irodák és üzletek számára tervezték, ezért kis méretűek, egyszerűen használhatók és kellékanyagaik is könnyen, kompakt kazettákban cserélhetők. Minden i-SENSYS termék képes a kiemelkedő minőségű kétoldalas nyomtatásra a beépített duplex lapfordító segítségével. Az új modellek a Canon „minden-az-egyben” festékkazettáit használják, bemelegedési idejük csak néhány másodperc, kicsi az áramfogyasztásuk, és energiatakarékos EF (Energy-saving Fine) tonert illetve S (szférikus) tonert használnak.

Az első sorozatban három multifunkciós nyomtató, az i-SENSYS MF4150, MF4140, és MF4120, valamint 2 egyfunkciós nyomtató jelenik meg. A „minden-az-egyben” sorozatú lézernyomtatók kétoldalas nyomtatásra, másolásra, lapolvasásra és faxolásra is képesek, kis helyigény mellett.



Kis irodákban vagy otthoni munkahelyeken lehet érdemes választás a színes i-SENSYS LBP5300, mely in-line kialakításának köszönhetően színesben és fekete-fehérben egyaránt 21 lapot nyomtat egy perc alatt. Lapfordítóval és beépített hálózati kártyával is rendelkezik.



A Canon az i-SENSYS szériával is bizonyítja a környezetvédelem iránti elhivatottságát. Az összes modell „minden-az-egyben” festékkazettát használ, amely újrahasznosítható a Canon környezetvédelmi programjának keretein belül, egyik sem generál az ózonpajzsra káros emissziót, mindegyik alacsony zajszinttel dolgozik, és kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos lézernyomtatók.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.