Hirdetés

Canon Digital IXUS i7 - Sasszemű ékszer



|

Kicsi, kezes, élesszemű no és gyönyörű is: nehéz ellenállni a Canon Digital IXUS i7-nek.

Hirdetés

Első látásra sokakban kamerás mobiltelefon vagy elegáns öngyújtó benyomását keltette az elegáns ívek határolta fém és műanyag felületekből egybeálmodott IXUS i7. Ebben a design- és méret kategóriában általában engedményeket kell tennünk minőség tekintetében. A Canon az i7-el nagy lépést tett az irányba, hogy lerombolja az „ami szép az nem lehet annyira jó" mítoszt.

 

 

canonpixmai7__k.jpg

 

 

pixmai7allo_150.jpg
7,1 millió aktív képpontot alkalmaz a készülék, hogy részletességben ne maradjon el a nála nagyobb kompakt gépektől. Az ilyen kis gépeknél kuriózumnak számít a 2,4-szeres zoom optika, melyet a biztonsági zoom funkció hivatott jobban használhatóvá tenni. A DIGIC III célprocesszor gondoskodik rövidebb expozíciós időkről és így élesebb, biztosabb tartású képekről. A záridő lerövidítését a javított zajcsökkentő algoritmus teszi lehetővé, minek révén már igen magas, ISO 1600-as érzékenység mellett is teljesen használható, csak kevéssé zajos fotókat kapunk.


Valamelyest még a komponálásban is segít a készülék. A társadalmi eseményeken, partikon gyakori csoportképek esetében képes az arcokat felismerni és azokra összpontosítania fénymérést és fókuszt, ezáltal senki sem marad sötétben. Egyébiránt 9 pontos automatikus élesség méréssel dolgozik az IXUS i7.
Összességében igen „zsebbarát", rendkívül esztétikus és méretéhez mérten jó képminőséggel dolgozó fényképezőgépet foghattunk kezünkbe. Teljesítményben nem éri egészen utol minőség-tudatosabban tervezett kompaktgép testvéreit, de már alaposan maga mögött hagyva az igényes játékszer kategóriát. Ha árát valamelyest mérsékelnék, nemcsak igényes, de népszerű ajándék is válhatna belőle.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.