Hirdetés

Canon HR10



|

A Canon is belépett az AVCHD-képes digitális kamerák piacára.

Hirdetés

 

A Sony és a Panasonic után végül a Canon is belépett az AVCHD-képes digitális kamerákat gyártó cégek közé, ugyanis bemutatta első ilyen készülékét, a HR10-et. A kompakt méretű, Digic DVII-es processzorral szerelt HR10 optikai képstabilizátort is kapott.

 

LCD kijelzője 2,7 inch méretű, HDMI és USB 2.0-ás kimenetekkel egyaránt rendelkezik. A maximum 3,1 megapixeles állóképeket a mini-SD-kártyahelynek köszönhetően memóriakártyára is menthetjük. A HR10 teljes HD-minőségben képes videók rögzítésére. A tízszeres optikai zoomra alkalmas lencsék instant autófókuszosak.

 

canon_hr10.jpg

 

A gép tulajdonosa egy 3 inch méretű írható DVD-re akár közvetlenül is rögzíthet videókat, azok minőségét pedig előre beállíthatja. A csomagban videószerkesztéshez nem kapott helyet szoftver, azonban azt már tudni, hogy a HR10 idén augusztusban, 1200 dolláros (217.000 forint) áron lesz kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.