Hirdetés

Canon ImageFORMULA DR-M160



|

Habár több mint 350 ezerbe kerül, mégsem tartjuk rossz vételnek a Canon szkennerét. Szinte falja a beolvasandó lapokat.

Hirdetés

A Canon asztali lapolvasója elsősorban azon cégek számára lehet jó választás, amelyek naponta több száz vagy ezer dokumentumot digitalizálnak. A DR-M160 rendkívüli teherbírással dolgozik, a gyártó ígérete alapján naponta akár 7000 darab A4-es lappal is megbirkózik, ami indokolja a magas árát, mivel a 250 ezer forint környéki hasonló eszközöket napi 2000-3000 lapra hitelesítik.

A nagy munkabírás együtt jár azzal, hogy a lapolvasó rendkívül gyors. Gyári adatok szerint 300 dpi és szürkeárnyalatos beállítások mellett 60 lapot képes percenként digitalizálni, 24 bites képek esetén duplex olvasásnál pedig hasonló felbontás mellett ugyanezen érték 40 lap. Ezt mi magunk is kipróbáltuk, és meglepetésünkre a DR-M160 túl is teljesítette ezen értékeket, szürkeárnyalatos duplex olvasás és 300 dpi mellett kevesebb mint egy másodperc alatt végzett egy A4-es oldallal.

 



Pedig első pillantásra talán nem is várnák el ezt az eredményt a kompakt eszköztől, amely meglehetősen kis helyet foglal el üzemen kívül, ám ahogy munkába áll, kihajtogathatók a tálcái. E tekintetben egy kissé olyan, mint egy Transformers robot, ráadásul nemcsak szép, hanem okos is, hiszen automatikusan érzékeli, ha kétoldalas dokumentum kerül be az olvasójába, és ekkor duplex üzemmódra vált. Ha ezt helytelenül tenné, akkor egy gombnyomással letiltható a kétoldalas nyomtatás, így nem kell újra beolvastatni a dokumentumokat.

Az eszköz mellé járó CaptureOnTouch jól használható, számos lehetőséget kínál, és akár még SharePoint oldalra is tud menteni. A DR-M160 egyedüli negatívuma a magas ára, bár ez relatív, hiszen a hasonló funkcionalitású (duplex, 600 dpi-s), ámde jóval lassabb készülékek is 250 ezer forintba kerülnek.

 



Adatok:

- A4-es lapolvasó
- helytakarékos kialakítás (280x172x178 mm)
- 60 lapos lapadagoló
- papírméret érzékelő
- simplex és duplex beolvasás
- 24 bit színmélység
- 150, 200, 300, 400 és 600 dpi
- 60 lap/perc olvasási sebesség (300 dpi, szürkeárnyalattal)
- napi 7000 lapos terhelhetőség
- 9 programozható üzemmód
- CapturePerfect
- Kofax VRS és eCopy Pro Office szoftverek
- Forgalmazó: Canon Magyarország Kft.
- Ár: 378 000 Ft
- Web: canon.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.