Hirdetés

Energy Star 2009-nek megfelelő fekete-fehér Canon másoló



|

A környezetbarát készülék helyi nyomtatóként is használható, de hálózati funkciókkal nem bír

Hirdetés

 

Bejelentette a Canon legújabb kompakt fénymásolóját, a Canon iR 2318L készüléket, melyet olyan részlegeknek és kisebb szervezeteknek fejlesztett ki, amelyeknek klasszikus, nem hálózati fénymásolóra van szükségük.

 

Az iR 2318L készülék – amely a Canon a népszerű iR 2016J fekete-fehér fénymásolójának utódja – számítógéphez csatlakoztatva helyi (USB) nyomtatóként is használható. Elődjéhez képest nagyobb fénymásolási sebességgel, az új nyomtatási képességekkel és egyszerű felhasználói felülettel dicsekedhet.

canon ir 2318l monokrom multifunkcios masolo lezernyomtato
 

A Canon iR 2318L akár 1200 dpi felbontás mellett képes percenként 18 oldalt kinyomtatni. További funkciói közé tartoznak a kétoldalas nyomtatás, a tűzés, a fejlettebb, rugalmas papíradagolás, valamint az energiatakarékos mód. A Canon iR 2318L megfelel az Elektromos és elektronikai berendezések hulladékai (WEEE) direktívának, valamint az új, 2009 júliusában életbe lépő 2009 Energy Star szabályozásnak, így környezetkímélő modellnek számít.

 

A Canon iR 2318L 2009. május 18 óta Európa-szerte megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.