Hirdetés

Canon LEGRIA HF S10 és HF S100



|

Canon videokamerák háromszoros Full HD felbontású érzékelővel

Hirdetés

A Canon bemutatta új generációs, nagy felbontású (HD) flash memóriás kameráit, a professzionális szintű LEGRIA HF S sorozatot. A modern képalkotási technológiákat alkalmazó LEGRIA HF S10 és LEGRIA HF S100 videokamerákkal áttörést ígér a gyártó a HD felvételek készítésében, a felhasználók még jobb minőségű felvételeket készíthetnek.

 

legriahfs10.jpg
Canon LEICRA HF-S10

 


Áttervezett HD érzékelőrendszert alkalmaznak a LEGRIA HF S sorozatran. A rendszer a 8,0 megapixeles Full HD CMOS képérzékelőből, a 10-szeres optikai zoom-mal rendelkező Canon HD videó objektívből és az új DIGIC DV III processzorból áll. A szenzor hasznos képmérete a Full HD felbontás háromszorosa. A professzionális szintű vezérlőelemekkel és funkciókkal rendelkező LEGRIA HF S10 és LEGRIA HF S100 mind a felső kategóriát kedvelő felhasználók, mind a filmkészítők igényeinek megfelel a Canon ajánlása szerint.

Nem maradhatott ki a konstrukcióból az előző modellekben kiválóan vizsgázó Super Range optikai képstabilizátor, mely kétféle rezgésérzékelő rendszert alkalmaz, ezek a teljes frekvenciatartományt lefedik a lassú légzéstől a gyors autózás okozta rezgésekig.

32 GB-os belső memóriába vagy SDHC memóriakártyára rögzít a LEGRIA HF S10, míg a LEGRIA HF S100 csak memóriakártyára dolgozik. Mindkét modell rendelkezik mikrofonbemenettel, fejhallgató kimenettel és a kézi hangerővezérléssel. 8,0 megapixeles fényképek készítését irányérzékelő szenzor és új Fotósorozat mód segíti. HDMI és komponens kimenetek opcionálisak és tele konverter is elérhető.

 

legriahfs100.jpg
Canon LEICRA HF-S100
 

 

 Az előzetes felvétel funkció és arcfelismerés technológia, valamint,egyidejű fényképezés és videó pillanatfelvétel szerepeelnek a kényelmi szolgáltatások listáján. Az alapcsomagban szerepel még a PIXELA ImageMixer videoszerkesztő szoftver és Canon Solution Disk lemez a fényképek kezeléséhez.

Videók esetén 6,0 megapixelt használnak a készülékek a végül Full HD (1920x1080) felbontású videó előállításához, ami jó részletességgel kecsegtet. A felvétel rögzítése Full HD felbontásban történik az AVCHD szabvány által megengedett maximális sebességen, 24 Mb/s-on.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.