Hirdetés

Canon: minőségi fotó 20 másodperc alatt



|

5 tintából dolgozik és jegyzi a széndioxid kibocsátást is a Canon PIXMA iP4950.

Hirdetés

Ma, az Appril Project közreműködésével látványos táncos produkció közepette mutatta be a Canon őszi fogyasztói újdonságait, köztük az új kínálat egyetlen egyfunkciós PIXMA nyomtatóját, az új PIXMA iP4950 dokumentum- és fotónyomtatót. A PIXMA iP4850 helyébe lépő modell azok számára készült, akik nagy sebességgel szeretnének jó minőségű dokumentumokat és is fényképeket nyomtatni. Az extra funkciók között a környezet terhelésének széndioxid-kibocsátásban megadott számított értéke is szerepel.

 

 

 

 

A Canon FINE nyomtatási technológiáját használja az új modell is, minimum 1 pikoliteres cseppekkel és legfeljebb 9600 dpi felbontással. Az 5 külön cserélhető patron között fotó- és pigment fekete is van, így a jól árnyalt fényképekhez és a kontrasztos szövegekhez egyaránt alkalmas eszköz a nyomtató. Lézernyomtató minőségű monokróm oldalból percenként 12,5-et, lézerminőségű színes dokumentumból 9,3-et vet papírra (ISO ESAT). Körülbelül 20 másodperc alatt készít el egy 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképet, ami kiváló eredménynek számít.

 

 

Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően az új modell automatikusan nyomtat a lap mindkét oldalára. A meghajtóprogram segít abban, hogy környezettudatosabb fogyasztók lehessünk. Az új ECO-adatok szolgáltatás megmutatja, hogy mennyi papír takarítható meg, és körülbelül mennyivel csökken ezáltal a CO2-kibocsátás.

 

 

 

Tovább viszi a készülék a régi extrákat. Képes közvetlenül írható optikai lemezre nyomtatni, így személyre szabható CD- és DVD-gyűjtemények készíthetők vele. Rendelkezésre áll továbbra is a Full HD videonyomtatás, az Easy-PhotoPrint EX szoftver, Az új Sorozatkép nyomtatás funkcióval egy kiválasztott rövid videoklipből a képregény effektus használatával saját történeteket nyomtathatunk.

 

A PIXMA iP4950 2011. szeptember végétől lesz elérhető Európában.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.