Hirdetés

Extra-nagy zoomos, széleslátó zsebkompakt a Canontól



|

14-szeres zoommal és HD videofelvétellel dicsekedhet az IXUS SX210 IS

Hirdetés

A PowerShot SX210 IS nagy látószögű, 14-szeres zoom objektívvel készül, 14,1 megapixel felbontással és DIGIC 4 feldolgozással. A gyártó változatos, mindennapi felhasználásra ajánlja és jó minőségű állóképek mellett minőségi 720p HD videót ígér sztereó hanggal. Ezúttal a videóhoz digitális rázkódáscsillapítás is jár. Az integrált HDMI mini csatlakozással kompatibilis tévén könnyen meg lehet megosztani a videókat és képeket.

 

powershotsx210is

 

 

A 14,1 megapixeles kép 1 / 2,3 hüvelykes CCD-n áll össze, így sajnos továbbra is igen apró képpontokból kell a gyártónak kihoznia a lehető legjobbat. A 28 mm-es nagy-látószög jól jön beltéren, hogy többet befoghassunk egy felvétellel, a 14-szeres optikai zoom pedig a 392 mm-rel egyenértékű legnagyobb fókusztávolságot kínál (35 mm-es filmnek megfelelően), amivel a távoli tárgyak is könnyedén fotózhatók. A Canon fejlett optikai képstabilizátora (IS) kiegyenlíti ki a fényképezőgép rázkódásából adódó bemozdulásokat.

 

Az új, 7,6 cm képátlójú, széles PureColor II G LCD képernyő 230 000 képpottal rendelkezik. Edzett üveg réteggel van ellátva, ettől erősebb, vékony felépítése jobb kontrasztot és láthatóságot eredményez felvételkor és lejátszáskor is.

 

powershot_sx_210_is_gold_arany

 

A PowerShot SX210 IS a legújabb DIGIC 4 feldolgozó teljesítményét használja ki és több intelligens technológiát működtet. Az Intelligens automata funkció besorolja a jelenetet és 22 sablonból kiválasztja a leginkább megfelelőt. Az intelligens kontraszt a felvételkészítéskor maximalizálja az árnyalatok számát, kiemelve a sötét részek részleteit is, de közben megakadályozva a világosabb részek expozíciójának elrontását. Ez az eszköz a visszajátszásnál a fotók javításárára is alkalmazható. Az új intelligens vaku expozíció funkció a vaku teljesítményét a felvételi körülményekhez igazítja, minden helyzethez a megfelelő vaku fényerőt biztosítja az erős háttérfényű tárgyaktól a makrófelvételekig.

 

A szervo AF funkció tartalmaz szervo AE módot is, amely követi a tárgyat és folyamatosan korrigálja az élességet és az expozíciót, hogy a kép felvétele helyesen történjen meg a zárkioldó megnyomásakor.

 

Az arcfelismerő technológia a képkockában akár 35 arc felismerésére is képes, ami biztosítja, hogy a portré és csoportképek mindig élesek és jól exponáltak legyenek. Az intelligens zárkioldó mód is alkalmazza az arcfelismerést a zár távoli kioldásához, a felhasználó egy mosollyal vagy kacsintással is indíthatja a felvételt. Az arcra induló önkioldónak köszönhetően a fénykép készítője is egyszerűen csatlakozhat a csoporthoz, hiszen ez a funkció elemzi a jelenetet és a felvételt az új arc képkockában történő megjelenését követően készíti el.

 

Mindemellett kézi beállításokkal is használható az SX210 IS.

 

 

powershot sx210is purple frt_
 

 

 

Igény szerint minőségi HD videó is készíthető a külön videóindító gombbal, amellyel a felvétel azonnal indítható, még akkor is, ha nincs videó módba kapcsolva a fényképezőgép. A Canon kompakt fényképezőgépek történetében most először alkalmazták az intelligens automata funkciót a videókra, ez a funkció intelligensen felismeri a felvételi körülményeket és a 18 lehetőség közül kiválasztja az optimális beállítást.

 

A PowerShot SX210 IS kompatibilis a 2 TB kapacitású SDHC és az SDXC memóriakártyákkal és tartalmaz Eye-Fi connected funkciókat is (opcionális). A mellékelt szoftverrel könnyen kezelhető a YouTube feltöltés. Az új PowerShot SX210 IS tulajdonosok ingyenesen használhatják a CANON iMAGE GATEWAY nevű fotó és videó megosztót 2 GB erejéig.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.