Hirdetés

Casio Exilim EX-Z11



|

A Casio Exilim szériájának új tagja elegáns, fekete fémborítást kapott.

Hirdetés

 

A Casio Exilim szériájának legújabb tagja, az EX-Z11 kifejezetten elegáns, fekete borítást kapott, amely ráadásul fémből van. A "point-n-shoot" típusú digitális fényképezőgép a sorozathoz méltó specifikációkkal rendelkezik.

 

A gép egy 7,2 megapixeles CCD képkezelő szenzort kapott, maximum ISO 800 támogatással. Háromszoros optikai zoomra képes, autófókusszal és maunális állítási lehetőséggel egyaránt rendelkezik. Kijelzőjeként egy 2,6 inches LCD képernyő szolgál, és az SD kártyával bővíthető gép képminőségét a rázkódás elleni DSP rendszer segít tovább javítani.

 

exz11.jpg

 

A 3,76 x 2,39 x 0,77 inch méretű fényképező ára 590 dollár (110.000 forint) környékén mozog majd, megjelenésének idejéről azonban egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.