Hirdetés

Catalyst 10.12, megújult kezelőfelülettel



|

A 10.12 új verziójában már a Catalyst Control Center 2 dolgozik, de a hagyományos CCC-vel is elérhető az új driver.

Hirdetés

Ahogyan az már hosszabb ideje várható volt, az AMD kiadta a Catalyst 10.12-es változatát, asztali és mobil videokártyákhoz egyaránt. Nem csak a normál, 10.12-es WHQL illesztőprogram érkezett meg, hanem az úgynevezett Preview csomag is, amelynek különlegessége, hogy már a megújult, Catalyst Control Center 2 dolgozik benne.

 

A CCC2 egy újratervezett és átméretezhető felülettel rendelkezik, amelyben könnyebb a navigáció, és egyszerűbb a használata. Ezen felül könnyebben elvégezhetőek a 3D-s beállítások, többmonitoros rendszerek esetében a konfiguráció, valamint az akkumulátort érintő energiagazdálkodás-kezelés is hatékonyabbá vált.

 

A 10.12-es drivercsomg a Radeon HD 2000, HD 3000, HD 4000, HD 5000 és HD 6800 szériás kártyákhoz, illetve a Radeon HD 3000 és HD 4000 IGP-khez nyújt támogatást. A változtatások pontos listája jelenleg nem elérhető.

 

A megújult kezelőfelülettel rendelkező driver esetében tehát a Preview jelzővel ellátott, felső csomagot kell keresnünk (ez azonban csak Windows 7 és Vista alatt működik). Amennyiben a CCC2 nélküli változatot szeretnénk letölteni, akkor az eggyel lentebbi letöltést válasszuk a hivatalos weboldalon (először válasszuk ki az operációs rendszert). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.