Hirdetés

CD és DVD nyomtató Epson robot



|

50 lemez önálló írására és nyomtatására képes az Epson Discproducer PP-50

Hirdetés

A Discproducer PP-50 lemezíró és nyomtató robottal bővítette az Epson termékpalettáját. A PP-50 mind az írást, mind a címkézést elvégzi, önállóan mozgatva a lemezeket.

 

A PP-50 teljesen automatizált, ami időtakarékos megoldássá teszi olyan vállalkozások számára, ahol rendszeresen sokszorosítanak információs tartalmakat, marketing anyagokat, archiválnak adatokat. A PP-50 fotó-realisztikus képek nyomtatását teszi lehetővé CD-re vagy DVD-re, így professzionális megjelenésű adathordozók házi előállítására alkalmas. A számos fotó- és dokumentum nyomtatóból már ismert tintasugaras Epson Micro Piezo nyomtatófej és a hat színből álló tintapatron finom színárnyalatok megjelenítésére és kristálytiszta szövegnyomtatásra képes, kis betűméreteknél is.

 

Fábián Miklós, az Epson magyarországi fióktelepének vezetője szerint „a PP-50 rengeteg előnyt nyújt felhasználóinak, hiszen a készülék alacsony költségen képes nagy mennyiségű adathordozó írására és nyomtatására. (...) a nyomtatott kép méretétől függően egy tintapatron-szettel több mint 1000 lemezt képes teljes egészében megnyomtatni. Amennyiben nyomtatás közben a készülékből kifogyna a festék, a PP-50 automatikusan érzékeli azt és leállítja a nyomtatási folyamatot, így megelőzi a hibás CD-k nyomtatást."

 

Az Epson AcuGrip robotkar biztosítja, hogy a készülék nyomtatáskor akkor is csak egy CD-t vagy DVD-t emeljen fel és használjon, ha a lemezek éppen összeragadnak. A hosszú éveken át tartó megbízható működés érdekében a PP-50-et úgy alakították ki, hogy annak belső tere pormentes maradjon és a készülékben található mozgó alkatrészek számát is minimálisra csökkentették.

 

Frontoldalról kezelhető a készülék, az egyes tintapatronok töltöttségét könnyen átlátható LED-ek jelzik. A Total Disc Maker szoftver előre készített mintákat és képeket tartalmaz.

 

A PP-50 különböző méretű lemeztároló egységgel rendelkezik, ami biztosítja a rugalmas munkavégzést. Az 50 lemezkapacitású tárolóegység kétféleképpen használható: egyrészt lehetőséget ad 50 lemez sorozatban történő nyomtatására. Ilyenkor a készülék az egyik tárolóból a lemezt a másik tárolóra helyezi át. Másrészt, kisebb mennyiség nyomtatásakor a felhasználó különböző típusú adathordozókkal töltheti fel az egyes tárolóegységeket (20 db CD és DVD tárolóegységenként) és nyomtathatja, valamint írhatja meg azokat. Kisebb mennyiség nyomtatásakor a készülék az elkészült lemezeket egy erre kialakított 20 lemezes külön tárolóba helyezi.

 

A PP-50 lemezíró és nyomtató helyigénye rendkívül kicsi, mindössze 38 cm széles, ezáltal a piacon elérhető egyik legkisebb ilyen típusú készüléknek számít. A Discproducer PP-50 2011. márciusától kapható a boltokban 699 990 forintos bruttó ajánlott fogyasztói áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.