Hirdetés

CD-írás egyszerűen: BurnAware Free



|

Ha a Neróból már masszívan kiábrándultunk, de még nem találtuk meg azt a CD-író programot, amellyel megfelelően helyettesíthetnénk, megfontolásra ajánljuk a házi használatra ingyenes BurnAware Free Editiont a pehelysúlyúak kategóriájából.

Hirdetés

A BurnAware egyszerű és barátságos felülete leginkább a Windows Vezérlőpultjára hasonlít, ennélfogva kezdők is simán elboldogulnak vele. Szinte valamennyi CD/DVD írási feladatra kínál megoldást, beleértve a különböző adatlemezek írását, a zenei CD-k készítését automatikusan konvertált WAV-, MP3- vagy WMA-fájlokból, filmes DVD-k létrehozását, sőt még a Blu-ray formátumot is támogatja. Tud lemezképekből CD-t írni, ráadásul még az újraírható korongok formázására is találunk benne kétfajta lehetőséget.

 

 

top_burnaware.jpg

 

A kizárólagosan házi használaton túl az ingyenes verzió nem képes lemezeket másolni és nem lehet benne bootolható korongokat összeállítani (a létező rendszerindítólemez-képeket ki tudja írni). Ám ha megtetszik, 30-40 dollárért kiegészíthető a tudása.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.