Hirdetés

CeBIT: Intel sajtótájékoztató



|

A CeBIT első sajtótájékoztatója az Intel nevéhez fűződik, és mi is ott voltunk.

Hirdetés

Christian Morales köszöntötte a résztvevőket, és többek között arról beszélt, hogy a 2003-ban indított Intel Centrino Mobile technológia Európában fejlődött, és fejlődik továbbra is a legdinamikusabban az egész világon. Hamarosan indul az Intel Robson technológiája is, amellyel sokkal gyorsabban fog betöltődni rendszerünk, és a párhuzamos feladatvégrehajtást is jelentősen felgyorsítja.

Szó esett az információs technológia egészségügyben vállalt szerepéről is - nem sci-fi immáron, hogy a nővérek és orvosok hamarosan tábla-PC szerű eszközökkel fognak futkosni teremről teremre, nem pedig papírokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.