Hirdetés

Célkeresztben a játékosok: MSI GT683DX



|

A széria legújabb darabja sem vall szégyent, ha játékról van szó.

Hirdetés

A 683 testvéreként emlegetett laptop szintén a játékos közönséget célozza meg, az Intel második generációs Core i7-2630QM négymagos processzorával, valamint az nVidia GeForce GTX 570M-jével, melyek mellett szerepel az MSI Turbo Drive Engine névre hallgató technológiája. Segítségével egészen könnyedén megy a túlhúzás, és ha ez megtörtént, akkor a Cooler Boost, valamint az ECO Engine energiatakarékos rendszerek gondoskodnak a forró helyzetek elkerüléséről, és a visszafogott áramfelhasználásról.

 

 

A GT683DX az MSI saját karcolásálló felhámával kerül forgalomba, a 15,4 hüvelykes képernyő pedig Full HD (1920x1080) felbontást tud produkálni, LED-es háttérvilágítással. Az előbb említett Geforce GTX 570M 1.5GB GDDR5 memóriát tudhat magáénak, mely szépen kiszolgálja a játékok igényeit. A dual hard disk megoldásnak köszönhetően HDD és SSD is békésen megfér egymás mellett, a hálózati kapcsolatról pedig Gigabit Ethernet, valamint 802.11 b/g/n Wi-Fi, és Bluetooth 3.0 gondoskodik.

 

 

Egyéb specifikációit tekintve a laptop fel lett szerelve egy 720p HD webkamerával, kettő darab USB 3.0, és ugyanennyi 2.0 porttal, eSATA HDMI kimenettel, kártyaolvasóval, DVD íróval, vagy igén szerint Blu-ray drive-val. A Dynaudio 2.1-es hangot biztosít, melyet a THX TruStudio csiszolgat. Méreteket tekintve 395x267x55mm, valamint 3,5 kg, a kilenc cellás akkumulátorral. Hivatalos információ még nincs az árat illetően, de egyes külföldi oldalak 500 GB HDD, 4 GB RAM, és DVD-RW mellett 1265 €-ról beszélnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.