Hirdetés

Century dokkoló négy adattárolóhoz



|

Az 5,25 hüvelykes dokkoló egyszerre négy 2,5 hüvelykes meghajtót képes befogadni.

Hirdetés

A Century ezúttal is egy ötletes dokkolóval készül: a CMRK-S4 a PC-k 5,25 hüvelykes meghajtóhelyeire szerelhető be, és összesen négy darab 2,5 hüvelykes SATA meghajtót képes befogadni.

 

Az eszköz érdekessége, hogy az adattárolók akár 12,5 milliméter vastagok is lehetnek, ennek köszönhetően pedig akár négy darab WD VelociRaptort is el tud nyelni. A négy férőhelyet hátulról egy 40 milliméteres ventilátor igyekszik lehűteni, 4000-es fordulaton.

 

Az elviekben mindössze 25 dBA-s zajszint mellett működő eszköz 145,7 x 149,3 x 41,6 milliméteres, és 500 grammos. A főként fémből készült dokkoló várhatóan augusztus első felében kerül a boltokba, nagyjából 50 dolláros áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.