Hirdetés

Century Japan USB 3.0 kártyaolvasó



|

Ahogy nő a kártyák kapacitása, úgy hosszabbodik a másolásra, megnyitásra fordított idő.

Hirdetés

Sokszor találkozhatunk azzal, hogy a hagyományos USB 2.0 kártyaolvasóinkkal hosszú percekig kell várakozni másoláskor, nem is beszélve arról, amikor nagy kapacitású kártyánkról például RAW fotókat másolunk át, vagy nyitunk meg. Amennyiben eluntuk a folyamatjelző bámulását, itt az idő beszerezni egy USB 3.0 kártyaolvasót, például a a CRM-U3-at a Century Japantól, mely nem is drága.

A 8.000 forintnyi japán yenért kínált olvasó hamarosan kapható lesz, legalábbis a szigetországban, olvasási sebessége pedig 82MN/s, és támogatja a CF (Ultra DMA6), MicroDrive, SD, SDHC, SDXC és egyéb memória kártyákat is, melyek 83x18x80 mm mérettel. Az USB 3.0 támogatásnak köszönhetően a sebességgel biztosan nem lesz bajunk, és mellé még igényes is a kivitel, a mai internetes megrendelős világban pedig a beszerzése sem olyan bonyolult.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.