Hirdetés

CES 2012: Hamis Ivy Bridge bemutató - reagált az Intel



|

Nem ez az első eset, hogy valaki csak egy videót mutat tényleges prezentáció helyett.

Hirdetés

Láthattunk már ilyet a Microsofttól is, a Kinect bemutatásakor, vagy az Nvidiától, amikor a Fermi kódnevű architektúrát "demózták". Az éles szemű látogatók akkor is kiszúrták, hogy valami nem stimmel, ahogy most is.

 

Az említett bemutató egy Ivy Bridge-es sajtótájékoztatón esett meg, ahol egy, az új Intel lapkával hajtott ultrabook a Codemaster tavalyi játékát, a Forma-1 2011-et futtatták...volna, ugyanis a kérdéses program helyett egy videót játszottak le, miközben a prezentációt tartó úriember vadul kormányozott. A szinkronizáltság hiánya egyből feltűnt, és hamar be is járta a világot a hír. Az Intel persze nem hagyta szó nélkül az eseményt, és gyorsan meg is indokolta a hamis bemutató szükségességét. Állításuk szerint a játék futásának bemutatását az utolsó pillanatban találták ki, és már nem lett volna idő megfelelően felkészülni, és elindítani a játékot.

 

A kérdés már csak az, hogy mennyivel rövidebb idő egy videót összehozni, mint egy játékot elindítani? A válaszolás lehetőségét meghagynánk olvasóinknak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.