Hirdetés

CES 2012: négycsatornás memóriakit a Team Grouptól



|

A 8 és 16 gigabájtos kitek moduljai 2600 MHz-es órajelen működnek.

Hirdetés

A Team Group legújabb memóriacsomagja a Team Xtreem LV DD3 2600 Quad-Channel CL10 névre hallgat. Ebből a legtöbb fontos adat ki is derült: a modulok 2600 MHz-es órajelen működnek, négycsatornában, 10-12-12-31-es időzítésekkel.

 

A kitek 8 és 16 gigabájtos változatban lesznek elérhetőek (négy gigabájtos modulokból). A memóriák 1,64 voltos feszültségen üzemelnek.

 

Az új RAM-ok állítólag 10 százalékkal takarékosabbak a többi négycsatornás megoldásnál. Legjobban az Intel X79-es alaplapjaival lehet őket kihasználni, főként Intel Core i7-es, Ivy Bridge-E alapokra építkező processzorok esetében. Sajnos az árak titokban maradtak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.