Hirdetés

Chromebook és tablet egyben az ASUS-tól



|

Ugyan ARM processzoros, de legalább 250 dollárnál kezdődik.

Hirdetés

Az elmúlt években nagy kreativitásról és rugalmasságról tanúbizonyságot tett ASUS újabb furcsa szerzettel bővítette a készülékkínálatát. A ChromeBook Flip C100 első pillantásra egy tipikus Chromebooknak tűnik, azonban a 10,1 colos és 1280×800 pixeles IPS érintőkijelzőt tartalmazó fedlapját vissza lehet hajtani a készülék aljára, így pár pillanat alatt táblagéppé alakítható. Kicsit vaskos tabletté, de a 15,2 mm-es vastagság bőven elviselhetőnek tűnik a rugalmasságért cserébe. A témánál tartva csak 890 grammot nyom a termék.

Hirdetés


A ChromeBook Flip C100 sejthetően nem egy erőgép: a processzora négymagos és 1,7 GHz-es Cortex-A17 (Rockchip 3288-C lapkakészlet), a memóriája modelltől függően 2 vagy 4 gigabájt, a bővíthető háttértára pedig 16 GB összkapacitású. Található benne Bluetooth 4.1 és Wi-Fi 802.11ac, microHDMI segítségével külső kijelzőre is ráköthető. A HD webkamerájától valószínűleg nem kell csodát várni, viszont a billentyűzete majdnem teljes (97 százalékos) méretű. A 2 cellás akkuja maximum 9 óra üzemidőt képes nyújtani.


A 2 GB memóriával szerelt verzió 249 dollárba kerül, míg a 4 gigás kiadásért 299 dollárt kér az ASUS.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.