Hirdetés

Chronos: erős mini PC az Origin PC-től



|

Négyféle ház közül lehet választani, a csúcskonfiguráció pedig elképesztő hardvereket zsúfol kicsi helyre.

Hirdetés

A miami Origin PC bemutatta legújabb kompakt asztali PC-jét, amely SFF-besorolást (small form factor) kapott. A Chronos névre hallgató újdonsághoz négyféle házból lehet választani: NZXT Vulcan, Lian Li PC-V354, illetve Silverstone SG07 és FT03.

 

A Chronos csúcskonfigurációja elképesztően erős. A másodikgenerációs Intel Core processzorok közül akár a 4 GHz-re "húzott" Core i7-2600K is választható, lég-vagy vízhűtéssel egyaránt. Maximum 8 GB RAM és négy HDD vagy SSD kérhető a gépbe, amely képes két darab AMD Radeon HD 6990 vagy NVIDIA GeForce GTX 590 befogadására is, egy 1500 wattos tápegység társaságában.

 

Az Origin PC legújabb mini "erőműve", a Chronos 896 dolláros indulóártól vásárolható meg. Ha az elérhető összes extrát kérjük, és a legdrágább alkatrészeket választjuk, minden lehetőség esetén, akkor a végösszeg a 12 000 dollárt is meghaladja. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.