Hirdetés

Chuck Norris fényképezőgép a Panasonictól



|

A Lumix FT4 bír port, ütést, vizet egyaránt és azt is tudja, hogy milyen idő lesz.

Hirdetés

Ha igazi Chuck Norris kütyü lenne, akkor maga alakítaná az időjárást, de az sem rossz eredmény a strapabíró fényképezőgéptől, hogy egy meteorológiai labor is helyet kapott benne. 

 

Az új Lumix DMC-FT4 macsó fényképezőgép (ez külföldön sok helyütt a DMC-TS4 nevet viseli) a DMC-FT3 modellt követi, hasonlóan ellenálló burkolattal. (A Panasonic Lumix DMC-FT3-ról legutóbbi ellenálló fényképezőgépekről készült összeállításunkban is olvashatnak.) Ez azt jelenti, hogy akár 12 méter mély vízben is működőképes marad a készülék, két méter magasról leejtve sem megy tönkre, emellett -10 fokig fagyálló és még porálló is.

 

 

A CCD érzékelő felbontása nem nőtt az elődmodell óta, maradt 12 megapixel. Full HD videofelvételt készíthetünk 60i képfrissítéssel AVCHD módban vagy 30p képismétléssel MP4 formátumban. 4,6-szeres optikai zoom telik a 28 milliméteresről induló optikai zoomobjektívtől, amit természetesen a gépházon belül vezetett optikai tengely tesz lehetővé. Ritkaság az ilyen extrém környezetben is használható gépektől, de lehetőség van manuális apertúra és záridő beállításra. Emellett a szokásos intelligens automatika és például kamerában működő panoráma illesztés is rendelkezésre áll.

 

A piab egyik legellenállóbb fogyasztói kamera modellje az FT4, ára a tengerentúlon 400 dollár körül lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.