Hirdetés

Cirago HDD-dokkoló USB 3.0-val



|

A CDD2000 egy egyszerű merevlemez-dokkolóállomás, amely USB 3.0-án kommunikál gépünkkel.

Hirdetés

A Cirago CDD2000 remek kiegészítő lehet azok számára, akik rendelkeznek régi vagy felesleges merevlemezzel, és nem bánnák, ha az plusz tárhelyül szolgálna. A legjobb, hogy ehhez a HDD-t nem is kell külső házba építeni, hiszen a Cirago újdonsága egy egyszerű dokkolóállomás.

 

A dokkolóba egyszerűen bele kell csúsztatni az adott merevlemezt, amiről utána egyből olvashatjuk az adatokat. Ha más HDD-t szeretnénk beletenni, egyszerűen csak ki kell cserélnünk, akár egy pendrive-ot.

 

Az eszköz USB 3.0-án keresztül kommunikál gépünkkel, és a megfelelő kábel is jár hozzá a csomagban. A dokkoló visszafelé is kompatibilis, így USB 2.0-ás porton is remekül használható. 2,5 és 3,5 hüvelykes merevlemezeket egyaránt támogat, legyenek azok SATA vagy SATA II interfésszel ellátva. Az eszköz ára 50 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.