Hirdetés

Class 10-es Panasonic SDHC kártyák



|

A Panasonic elsőként mutatta be Class 10-es sebességosztályú SDHC memóriakártyáit.

Hirdetés

 

panasonic-class-10-sdhc-cards.jpg
A Panasonic 15 hónappal ezelőtt mutatta be első Class 6-os, 32 gigabájtos SDHC memóriakártyáját - azóta ez a sebességosztály számított a leggyorsabbnak, egészen mostanáig. Most bemutatták a 10-es sebességosztályú kártyát is, ami elég lehet mindaddig, amíg az SDXC memóriakártyák megérkeznek, és a boltok polcaira kerülnek.

 

A világelsőként bemutatott Class 10-es SDHC kártyák egyébként már az SD Card Specification v3.0-ás szabvány alá tartoznak, hála a megnövelt sebességnek. Utóbbinak köszönhetően a tárolók könnyebben szolgálhatják ki például a DSLR gépeket HD-videó rögzítésekor.

 

Az SDXC-hez mérten a sebességnövelés elenyészőnek is mondható, ugyanis a Class 10 22 megabájtot képes másodpercenként megmozgatni, míg ez a szám a hatos sebességosztálynál 20 MB/másodperc volt. A Panasonic új kártyáinak áráról egyelőre nincs információ, érkezésükre azonban nem kell sokat várni; júniustól Nagy-Britanniában már kaphatóak lesznek, később pedig a többi piacon is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.