Hirdetés

Cloudbook: Chromebook, Windows 10-zel



|

170 dollártól indulnak az Aspire One Cloudbook 11 és 14 laptopok.

Hirdetés

Találós kérdés: mi az, ami Chromebook, de nem Chrome OS-t futtat? Az Acer szerint az ilyen az egy Cloudbook. A gyártó két új olcsó notebookja Windows 10-et futtat, minimális tárhellyel és visszafogott hardverrel. 

Hirdetés

Az Aspire One Cloudbook 11 és 14 hüvelykes változatban létezik, 1366 x 768-as kijelzővel, Intel Celeron processzorral és 2 GB RAM-mal. A 11 hüvelykes 16 vagy 32 GB tárhellyel jön, míg a 14 hüvelykes 32 vagy 64 GB-ot kap. Mindkettő 17,9 milliméter vastag, és 1 évig használható vele az Office 365 Personal csomagja. 

Az igazat megvallva mindkettő egy igazán gyenge notebook, kis tárhellyel és Windows 10-zel. Éppen ezért nyugodtan lehet rá telepíteni a Steamet vagy mondjuk a windowsos alkalmazásokat, ameddig van hely. 

 

 

A piac alsó részét figyelő vásárlókat valamiért mégis megfoghatják a Cloudbookok, ez pedig az ár kérdése. A két gép mindössze 169 és 199 dollárba kerül.

Jó teljesítményt, minőséget vagy kijelzőt ne is várjon senki, ugyanakkor a nagyon agresszív árazással a szigorúan belépőkategóriás rivális laptopoknak lehet, hogy vége lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.