Hirdetés

Club3D GeForce GTX 570 Battlefield 3-mal



|

A gyártó az EA közkedvelt játékával próbál új vásárlókat szerezni.

Hirdetés

Noha a Battlefield 3 nem a héten jelent meg, a Club3D úgy döntött, legújabb videokártyához, amely az NVIDIA GeForce GTX 570-re épít, az EA közkedvelt játékának teljes verzióját adja ajándékba.

 

A GF110-es GPU-ra épült kártya hűtője a Club3D-től megszokott CoolStream technológián alapul, azonban a GTX 570 Battlefield 3 Limited Edition név sajnos semmilyen egyedi motívummal nem jár, ami a kinézetet illeti.

 

A GPU órajele 732 MHz, míg az 1280 MB GDDR5-ös memóriáé 3800 MHz. Hasonlóan a referenciamodellhez, ez a vezérlő is két DVI és egy HDMI portot kínál kimenetként. Azt sajnos nem tudni, hogy az SLI-képes videokártya mikor és mennyiért kerül a piacra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.