Hirdetés

CM Storm játékegér OLED-kijelzővel



|

A CM Storm Sentinel Advance nevű játékosoknak szánt egere 5 előre beállított profilt képes tárolni memóriájában.

Hirdetés

 

A CM Storm bemutatta legújabb, játékosoknak szánt egerét, a Sentinel Advance-t. A többféle érzékenységi tartományban állítható egéren DPI-beállításokra is lehetőség nyílik, egy szerkesztőben pedig különféle makrókat és scripeket állíthatunk be, amikkel öt profilt alkothatunk.

 

Ezeket aztán az egér beépített memóriájában tárolhatjuk, és használat közben is válthatunk közöttük. Komoly tudása miatt bizonyos körökben akár csalásnak is tekinthetik, hogy ilyen képességű egerünk van. A Sentinel Advance kínál még egy további, szokatlan extrát.

 

A többféle színben pompázó rágcsáló egy beépített OLED-kijelzőt kapott, amin a saját klánunk logóját jeleníthetjük meg - vagy bármi más képet. Az egér Nagy-Britanniában már kapható, 50 fontos (15 000 forint) áron. Bővebb információ a gyártó weboldalán.

 

cmstorm-01.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.