Hirdetés

CM Storm Trooper ház a Cooler Mastertől



|

A felsőkategóriás torony kívül-belül fekete, és hordfület is kapott.

Hirdetés

A Cooler Master új taggal bővítette a felsőkategóriás CM Storm hardversorozatát: ezúttal egy számítógépházzal frissült a paletta. Az újdonság a Trooper nevet kapta, teljesen acélból készült, kívül-belül feketében díszeleg, és felül egy hordfület is kapott.

 

A 250 x 605,6 x 578,5 milliméteres torony a micro-ATX, ATX és XL-ATX típusú alaplapokat is támogatja, továbbá elöl egy 2,5 hüvelykes SATA foglalatú dokkolóval kedveskedik. A felülre helyezett I/O-panel kettő USB 3.0-ás, kettő USB 2.0-ás és egy eSATA csatolót kínál az audioportok mellett. Összesen kilenc 5,25 hüvelykes meghajtó szerelhető a házba, a kilencből hatot azonban elvesznek a 3,5 és 2,5 hüvelykes meghajtókeretek.

 

Hátul három lyukkal készítették elő az esetleges vízhűtésre a házat, amely egyébként négy ventilátorral érkezik: elöl kettő 120 milliméteres dolgozik, piros LED-ekkel, felül egy 200 milliméteres, hátul pedig egy 140 milliméteres légkavaró kapott helyet. A CM Storm Trooper ajánlott végfelhasználói ára 149 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.