Hirdetés

CNPS10X Optoma AMD és Intel CPU-khoz a Zalmantól



|

A Zalman multiplatformos újdonsága közvetlen érintkezésű hőcsövekkel dolgozik.

Hirdetés

A Zalman legújabb processzorhűtője a CNPS10X Optoma nevet kapta, és amellett, hogy közvetlen érintkezésű hőcsöveket használ, még multiplatformos is: AMD és Intel CPU-kat egyaránt támogat.

 

A torony kialakítása szokványosnak mondható, a négy U alakú réz hőcső egy alumínium bordához kapcsolódik, amelyen egy 120 milliméteres PWM légkavarót találunk (1000-1700 RPM). A gyártó állítása szerint a hűtő zajkibocsátása 17-28 dBA között alakul.

 

A hűtőre egyébként egy második 120 millis ventilátor is szerelhető, ha szükséges. A CNPS10X Optoma FM1, AM2, AM2+, AM3, AM3+, LGA1155/1156/1366/775 típusú foglalatokra rögzíthető. A január végén érkező CPU-hűtő ára 27,5 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.