Hirdetés

Colorful alaplap integrált GTX 1070 GPU-val



|

Elsősorban kompakt gamer számítógépekbe lehetne kiváló a megoldás.

Hirdetés

Továbbra is érkeznek érdekes információk a múlt héten megtartott Computex 2016 kiállításról. Az elsősorban videokártyáiról ismert kínai Colorful standján egy merőben szokatlan alaplap is megtekinthető volt, az egyéni formatervet használó B150-GP104 ugyanis egy integrált NVIDIA GeForce GTX 1070 grafikus kártyát is tartalmazott. A kiállított NYÁK egy befejezetlen prototípus volt, a jelek szerint még a CMOS elemet sem sikerült integrálniuk a mérnököknek.


Hirdetés


A gyártó szerint a termék kiváló választás lehetne az apró méretű, ám rendkívül erős számítógépekre vágyók számára. A vállalatnál egyelőre csak koncepcionális szinten foglalkoznak az ötlettel, ám nem lepődnénk meg, ha a ZOTAC-hoz vagy Gigabyte-hoz hasonló cégek látnának fantáziát benne, felhasználnák egyes jövőbeli gamer minigépeikben.



Elnevezéséből sejthetően a Colorful B150-GP104 alaplapra az Intel megfizethető B150 lapkakészlete került, LGA1151 sockettel és két SO-DIMM memóriafoglalattal. A gamereknek szánt alaplapokra persze több funkciót kínáló lapkakészleteket szokás építeni, azonban egy erősen integrált minigép esetében ez is megfelel a célnak; nem kell a PCI Express sávok száma, a RAID támogatásának hiánya, vagy éppen a tuningolhatóság miatt aggódni.


(Forrás: VideoCardz)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.