Hirdetés

ComposerMAX Optical Disc Duplicator



|

Hirdetés

A Los Angeles-i REPLItech North America szakkiállítás keretein belül a CD, illetve DVD lemezek másolására, illetve az azokra történõ nyomtatásra alkalmas eszközök fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó Primera Technology képviselõi a napokban bejelentették a cég legújabb termékét, a hangzatos nevû ComposerMAX Optical Disc Duplicatort.

A bejelentés kapcsán a cég képviselõi elmondták, hogy a ComposerMAX Optical Disc Duplicator nem más, mint egy nagy munkabírású, teljesen automatizált CD-R/DVD-R duplikációs rendszer, melyet elsõsorban olyan felhasználási környezetekbe szánnak, ahol fontos, hogy a lehetõ legrövidebb idõ alatt a lehetõ legtöbb CD, illetve DVD lemezt lehessen másolással elõállítani. Az újdonságban található speciális megoldások révén a ComposerMAX-be egyszerre akár 400 darab lemezt is be lehet helyezni, ami azt jelenti, hogy a másolási folyamat elindítását követõen a 400 lemez elkészültéig a eszköz teljesen automatikusan, minden felhasználói beavatkozás nélkül képes mûködni. Fejlett robottechnikai megoldások felelnek azért, hogy a másolóberendezésben található kettõ, illetve négy darab CD/DVD-író meghajtó folyamatos alapanyag ellátásban részesüljön, valamint, hogy a már elkészült lemezek a megfelelõ helyre, százas kapacitású dobozokba kerüljenek.

A ComposerMAX Optical Disc Duplicator extra szolgáltatása, hogy a beépített, Primera Technology fejlesztésû hõnyomtató révén képes az elkészült lemezek felületére való nyomtatásra is, mégpedig maximálisan 2400 dpi felbontásban. A Primera Technology fejlesztõi elmondták, hogy a ComposerMAX a belehelyezett lemezekre égetendõ adatok méretétõl, illetve az ezen lemezekre nyomtatandó grafikák és feliratok minõségétõl függõen óránként akár 250 darab lemezt is el tud készíteni.

A ComposerMAX Optical Disc Duplicator teljes mértékben kompatibilis a Microsoft Windows 98 SE, Me, 2000, illetve XP operációs rendszereket futtató személyi számítógépekkel, melyekre egyébként FireWire interfészen keresztül lehet csatlakoztatni a berendezést. A fejlesztõk szerint a FireWire interfész tökéletesen megfelel ahhoz, hogy a PC és a ComposerMAX közötti adatfolyam folyamatos legyen, ezenkívül pedig a ComposerMAX-szel szállított Prassi PrimoCD Pro és PrimoDVD szoftverek is kiváló termékeknek számítanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.