Hirdetés

Compulab IPC3: Kaby Lake ventilátorok nélkül



|

Az alumínium házas PC beépített hűtőbordái még egy Core i7-7500U processzorral is megbirkóznak.

Hirdetés

A Compulab egy olyan izraeli cég, amely apró és ventilátorok nélküli PC-ket állít össze. A legújabb alkotásuk az üzleti és ipari szektornak szánt IPC3, amely alumínium házzal rendelkezik, beépített hűtőbordákkal. Ezek teszik lehetővé a teljesen passzív hűtést. 

Hirdetés

A Compulab IPC3 így még egy Intel Core i5-7200U processzorral is megbirkózik. A 15 wattos, kétmagos CPU-val szerelt kiadás 700 dollárba kerül, de létezik Core i7-7500U-val szerelt verzió is. 

Mindkettő maximum 32 GB DDRL-1600-as memóriát tud kezelni, egy 2,5 hüvelykes adattárolóval. Van két mSATA slot is, továbbá DisplayPort 1.2, HDMI 1.4a, S/PDIF, jackcsatlakozó, két gigabites Ethernet port, négy USB 3.0, két USB 2.0, RS232 portok, 802.11ac-s WiFi és Bluetooth 4.0. 

Az átlagos gépekkel szemben az IPC3 nagy előnye, hogy a háza ütésálló, és -40 Celsius-foktól +70-ig terjedő környezetben is lehet használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.