Hirdetés

Conceptronic USB Copy 2.0 - hálózat egyszerűen



|

Nincs hálózat? Akkor a legegyszerűbben az arra alkalmas USB kábellel köthetünk össze két PC-t.

Hirdetés

Használatához komolyabb ismeretek nem szükségesek: egyszerűen telepítjük a kívánt gépekre a mellékelt lemezen közzétett meghajtóprogramot, majd a kábel végeit a PC-k USB-aljzatához illesztve máris készen áll a minihálózat. A valóságban ennél azért kicsit lassabban történnek a dolgok, ugyanis az IP-cím lekérésére és a hálózat létrejöttére várnunk kell 2-3 percet, de amint ez megtörtént, kezdhetjük is a másolást. USB 2.0-kompatibilitása ellenére gyorsasága elmarad várakozásainktól: folyamatosan 3 Mbps sebességet produkált. Lassúsága dacára stabilan működött, ezért annak, aki nem tervezi nagyobb fájlok mozgatását, remek választás lehet.

 

usb_copy.jpg

 

Adatok:

  • 2,5 méter hosszú kábel
  • USB 2.0-s csatlakozás
  • Maximum 480 Mbps sebesség (elméleti)
  • Windows 98/ME/2000/XP kompatibilis
  • 3 év garancia

 

Előny: egyszerűbb használni, mint a Crossover kábelt

Hátrány: lassan találják meg egymást a gépek

Teljesítmény: 72

Szolgáltatás: 86

Ár/érték: 75

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.