Hirdetés

Constellation.2 üzleti HDD-k a Seagate-től



|

A 2,5 hüvelykes HDD-k 6 gigabites per másodperces SAS és SATA csatolófelülettel választhatóak.

Hirdetés

A Seagate Technology bővítette termékkínálatát, ami az üzleti felhasználásra szánt merevlemezek családját illeti. Megérkeztek a Constellation.2 HDD-k, amelyek a 2,5 hüvelykes méretkategóriában versenyeznek, és 6 gigabit per másodperces SAS vagy SATA csatolófelülettel választhatóak.

 

A merevlemezek 7200 percenkénti fordulat mellett dolgoznak, a cache mérete 64 MB. A várható élettartamuk 1,4 millió üzemóra, keresés közbeni maximális zajkibocsátásuk 2,8 Bel. A SED titkosító funkcióval ellátott HDD-kre öt év garanciát vállal a gyártó.

 

A Constellation.2 merevlemezek 250 és 500 gigabájtos, valamint 1 terabájtos kapacitással lesznek elérhetőek. Az új HDD-k már elindultak a Seagate üzleti partnereihez, így várhatóan hamarosan a piacon is feltűnnek. A kutatás-elemzésekkel foglalkozó IDC szerint egyébként a piacon négy év múlva 50%-kal nő a Seagate 1 TB-os Constellation.2 HDD-jéhez hasonló kapacitás-optimalizált merevlemezek száma.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.